Biograd Boat Show 19.10.2017.-22.10.2017.

Nakon 18. uzastopnog rekordnog sajma, Biograd Boat Show se razvio u srednjoeuropski sajam na moru, sa najviše izlagača i plovila na Jadranu.
Ključ uspjeha sajma je jedinstvena atmosfera Biograda i Ilirijini sadržaji uključujući Marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje.

biograd boat show boat show biograd boat show naslov
Sa više od 300 izlagača i više od 300 plovila, sajam je jedinstven, a zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, do kasnih sati. Isto tako, mnoga popratna događanja prate sajam na temu poslovanja, obrazovanja, druženja, kulinarstva, sporta i rekreacije.

Zabavni program će kao i obično ugostiti mnoge live izvođače uključujući i  Nenu Belana za besplatan subotnji party uz  Mirnovec vatrometni spektakl , koji će promovirati njihov Fun park u Biogradu i koji će biti otvoren za dane sajma, nudeći cjelovit obiteljski ugođaj u Biogradu.

Regate – kao i obično bit će mnogo regata za vrijeme sajma, BBS regata će biti otvorena za javnost, a Samobor regata nastavlja rasti, te će više od 450 članova regate završiti Offshore Challenge za vrijeme sajma.

U nedostatku izložbenog  prostora Ilirija d.d. je stvorila Biograd B2B Nautical Business Networking događaj koji će omogućit poslovnim posjetiteljima sudjelovanje na Biograd Boat Showu bez izložbenog štanda. Članovi Biograd B2B-a mogu registrirati svoju tvrtku i dogovarati sastanke uz pomoć društvenih događanja i opsežan Kongresni program, koji uključuje Hrvatski nautički forum organiziran od strane Hrvatske gospodarske komore. Na glavnom panelu na temu ” Strategija razvoja nautičkog turizma 2009.-2019.- uspjesi i izazovi moderator je bio prof. Dr. sc Srećko Favro dipl. Ing., koji je ujedno i autor Studije razvitka nautičkog turizma.

plan boat

Bookmark the permalink.

Comments are closed