Poslovno savjetovanje

MMS, naš posao je da unaprijedite svoje poslovanje kroz naše znanje i stručnost u marini industriji.MMS tim stručnjaka je u stanju preuzeti projekt Marina iz konceptualizacije ili stjecanja na upravljanje tekućih operacija. To postižemo kroz jedan od sljedećih programa.

Marina feasibility studije i procjene

Bilo vrednovanja predložene marinu ili postojeći objekt, MMS je procjena nekretnine daje vlasniku jasan i sažet sliku o tome kako bi se povećala dobit uz minimalni iznos ulaganja.

Kao samostalne usluge, MMS će osigurati tržište demografije studije i financijsko modeliranje. Naše tržište demografska istraživanja kombinira naš vlastiti stil života bazu podataka s postojećim nacionalnim demografskih podataka i određuje dubinu i vrstu plovidbu interesa u određenom području tržišta. Dok je naš financijski modeliranje koristi bazu podataka o stvarnim operativnim marina povijesti utvrditi smjernice model site-specific, i daje najtočnije sliku dobit potencijal od marine.Snaga iza Financial Modeling je detaljan pretpostavka i blok konfiguracija omogućuje modelu lako obavljati razne “što ako” scenarija.

Operations Management Procjene

našim operacijama upravljanja Procjene rješavanje četiri ključne elemente potrebne za uspješno upravljanje marinom, bez obzira na veličinu ili lokaciju. Oni su:

Naš program nudi određeni pregled ili cjelovite operativne assesments uključuju sve aspekte poslovanja , ovisno o vašim potrebama.

MMS smatra da ne postoje dvije marine ili njihova baza kupaca je isti . Znamo , međutim , da je zajednički elementi postoje među marinama , a to možemo uspješno izvući iz naše golemo znanje i iskustva u industriji prilagoditi program za svoju marinu.

Projekti

Ulazak Hrvatske u razvoj europskog nautičkog turizma

Razvoj turističke Marina mreže na hrvatskim otocima

Comments are closed