Tehničko savjetovanje

Mi smo neovisna tvrtka koja nudi savjetodavne, obuku i usluge ocjene za plovila operativnih tvrtki u području sigurnosti, kvalitete i sustava upravljanja okolišem, a također u više tradicionalnih uloga inspekcije plovila i vrijednosti. QSE razumije ISM, ISO 9000, ISO 14001 i procjena rizika u pomorskom kontekstu.

QSE fokusira na ponudu praktičan, bez uljepšavanja, cijene učinkovit servis za profesionalce u pomorskom sektoru. Usluge obično su skrojeni prema potrebama pojedinog klijenta, ali može se sažeti kako slijedi:

  • class=”not-link”> Procjena trećim stranama, kao što su ljudstva agenata ili dobavljača opreme

Većina tvrtki imaju odgovoran stav prema upravljanju sigurnosti i okoliša na brodu njihova plovila, kao što znamo da je pristup na dodanu vrijednost u kombinaciji s ekonomičan stav će dostaviti najbolje rješenje za operatore.

QSE raditi u suradnji s brojnim pojedincima i drugim organizacijama širom svijeta kako bi osigurala potrebnu pokrivenost i geografski i po specijalizaciji. S tim suradnika tečajevi su dostupni za sve STCW 95 zahtjeva, uključujući i više specijaliziranih treninga zahtijeva Cruise industrije.

Comments are closed