Vrijednost Apricement

Survey Marine pruža nepristran i objektivan mišljenje o stanju i vrijednosti plovila za kupca, vlasnika, osiguravatelja, odnosno financijske institucije.Geometar ispituje brod u potrazi za bilo nedostataka, oštećenja, loše projektirani ili loše izgrađenih dijelova, strukturnih nedostataka ili oštećenja, kozmetičkih nedostataka, i prekomjernog trošenja.Nadzornik također ispituje sigurnosnu opremu broda za vidjeti da ispunjava zahtjeve STCW. Izvješće geodetskog je povjerljivi dokument pripremljen za dobrobit klijenta i plovila.

stanje Plovila i trenutni tržišni uvjeti uzimaju u obzir prilikom ocjenjivanja.Stanje, količina i kvaliteta dodatne opreme također su uzeti u obzir.

Priprema

oprema koja nije potrebna za rad posude treba pohraniti na kopnu privremeno olakšati temeljit pregled. Kaljužu treba dewatered prije istraživanja.

štete povijesti Tražimo da naši klijenti otkrivati ​​nikakve znanje ili sumnju imaju prethodnog povijesti poplava, potonuće, uzemljenje, požara, sudara, ili bilo koji drugi strukturalne ili kozmetička oštećenja povijesti na temu brod prije nego što smo anketu.

ocijenjivanja vrste

Osiguranje Survey U nekim slučajevima, “update osiguranje” Istraživanje je zatražio od strane osiguravatelja.Istraživanje osiguranje može biti ponovno procijeniti stanje i vrijednost zbog proteka vremena ili bi utvrdili je li sva oprema, motori, generatori, itd. su dodani, nadograđen, ukloniti ili zamijeniti od zadnjeg sveobuhvatnog istraživanja.Nadzornik također bilježi opće održavanje plovila i izračunava trenutnu tržišnu vrijednost. Neki osiguravatelji će dopustiti “update istraživanje” koji će se obaviti u dokovima, štedi troškove za haulout.

Stanje Survey. Analiza korozije. S broda u vodu, mi koristimo elektronski mjerač korozije provjeriti učinkovitost cinka žrtvenih anoda, lijepljenja i efekata koji su Različiti metali imaju jedni o drugima.Posuda mora biti u vodi kako bi se učinkovito analizirati električnih veličina.Pregled broda izvući može biti korisno za vizualno odrediti razmjere štete od korozije.

vlage sadržaj ili Hull osmoze analiza korisna u pronalaženju curi, praznina, zasićena GRP laminat, a početni truleži, “mjerač vlage” je zgodan alat za pomorstvo

Preuzimanje Kontrolni popis

Comments are closed